O nas

Za kulinariko, vina in skrbno oblikovan ambient restavracije skrbi franšiza Luka Gourmet.

Predstavitev

Predstavitev

Ošterija Pr'Noni je plod podjetja Copia d.o.o., ki je bilo ustanovljeno leta 1991 in je iz dejavnosti prodaje in servisiranja birotehnične opreme ter storitev fotokopiranja, razširilo svoje poslovanje na področje gostinstva, turizma in nepremičnin. Restavracija goste v Ljubljani razvaja že več kot 15 let, svojo željo po vrhunski kulinariki pa smo združili s franšizo Luka Gourmet, ki že od začetka poleg moderne mediteranske in slovenske kulinarike skrbi tudi za vrhunski design restavracije. Kljub temu, da se restavracija nahaja le nekaj minut vožnje od strogega centra mesta, s svojo naravno okolico daje občutek ugodja na podeželju. Na jedilnem listu lahko najdete dnevne malice in kosila, A'la Carte menije, pestro vikend ponudbo in domače sladice. Ne manjka pa niti pestra izbira vrhunskih vin. Ambient restavracije našim stalnim vsakodnevnim gostom ponuja sproščeno in prijetno počutje, primeren pa je tudi za zaključene družbe, poslovna kosila in poroke.

V dveh ločenih notranjih prostorih imamo na voljo po 45 sedišč, na velikem vrtu s pokrito teraso nad potokom Mali graben 70 sedišč in pokriti mali paviljon z 20 s edišči. Odprta terasa na prostem s 60 sedišči in travnik ob potoku omogočata pripravo različnih večjih dogodkov za 80 do 150 oseb.

pavi decor

Pavi Decor je znamka kakovostnega vrtnega pohištva iz masivnega lesa namenjenega za plaže, bazene in vrtove. Oblikovanje in izdelava izdelkov je plod domačega znanja. Ponudbo dopolnjuje program uporabnih daril.

Več o tem

PAVI APARTMENTS

Na otoku Krk, v mestecu Šilo in neposredni bližini morja, smo v vili Amalia uredili šest apartmajev različnih kategorij - PAVI APARTMENTS. V mestecu Kornić pa smo za namene oddajanja restavrirali in na prijeten način uredili dve avtohtoni kamniti hiši.

Več o tem

Copia investicije

COPIA d.o.o. je podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Na področju investicij ima kar nekaj pomembnih preteklih projektov.

Več o tem

Oddaja poslovnih prostorov

V poslovni stavbi COPIA d.o.o. na Viču oddajamo poslovne prostore.

Več o tem