Dogodki

Le nekaj minut od centra Ljubljane se skriva eden zadnjih kotičkov mesta, kjer boste imeli občutek, da uživate nekje na podeželju.

Pikniki

Piknik

Ponedeljek, 20. november 2017

Je še kaj lepšega kot poletni piknik na travniku ob šumenju vode? Poleg čudovite narave vam pri nas postrežemo tudi z mesnimi in morskimi specialitetami iz odprtega žara, ki jih bodo za vas pripravili izkušeni kuharji. Za žejna usta pa poskrbimo z osvežilnimi cocktaili in vrhunskimi vini. Tako se lahko popolnoma sprostite v objemu narave.

Pripravili vam bomo meni po vaših željah in poskrbeli za vaše dobro počutje.
 

Želite, da vam pripravimo ponudbo ali nas želite kaj vprašati? Pošljite nam sporočilo in potrudili se vam bomo odgovoriti v najkrajšem možnem času.

pavi decor

Pavi Decor je znamka kakovostnega vrtnega pohištva iz masivnega lesa namenjenega za plaže, bazene in vrtove. Oblikovanje in izdelava izdelkov je plod domačega znanja. Ponudbo dopolnjuje program uporabnih daril.

Več o tem

PAVI APARTMENTS

Na otoku Krk, v mestecu Šilo in neposredni bližini morja, smo v vili Amalia uredili šest apartmajev različnih kategorij - PAVI APARTMENTS. V mestecu Kornić pa smo za namene oddajanja restavrirali in na prijeten način uredili dve avtohtoni kamniti hiši.

Več o tem

Copia investicije

COPIA d.o.o. je podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Na področju investicij ima kar nekaj pomembnih preteklih projektov.

Več o tem

Oddaja poslovnih prostorov

V poslovni stavbi COPIA d.o.o. na Viču oddajamo poslovne prostore.

Več o tem