O nas

Za kulinariko, vina in skrbno oblikovan ambient restavracije skrbi franšiza Luka Gourmet.

Kje smo

Kje smo

Cesta v Gorice 1, 1000 Ljubljana

Ošterija Pr'Noni se nahaja v poslovni stavbi Copia d.o.o. v Ljubljani na Viču pri Dolgem mostu. Dostop možen tudi z mestnim avtobusom številka 6 in 6B.

Dostop do poslovne stavbe Copia po stari cesti iz centra mesta

Po Tržaški cesti se peljete naravnost proti Vrhniki. Pri semaforju pred Dolgim mostom, točno pod nadvozom avtoceste, zavijete levo na Cesto v Gorice in na levi strani boste videli poslovno stavbo Copia.

Dostop do poslovne stavbe Copia po avtocesti

Z avtoceste zavijete na izvozu Ljubljana - zahod. Na prvem semaforju zavijete levo, na naslednjem semaforju zopet levo in na levi strani boste videli poslovno stavbo Copia.

pavi decor

Pavi Decor je znamka kakovostnega vrtnega pohištva iz masivnega lesa namenjenega za plaže, bazene in vrtove. Oblikovanje in izdelava izdelkov je plod domačega znanja. Ponudbo dopolnjuje program uporabnih daril.

Več o tem

PAVI APARTMENTS

Na otoku Krk, v mestecu Šilo in neposredni bližini morja, smo v vili Amalia uredili šest apartmajev različnih kategorij - PAVI APARTMENTS. V mestecu Kornić pa smo za namene oddajanja restavrirali in na prijeten način uredili dve avtohtoni kamniti hiši.

Več o tem

Copia investicije

COPIA d.o.o. je podjetje z več kot 30 letno tradicijo. Na področju investicij ima kar nekaj pomembnih preteklih projektov.

Več o tem

Oddaja poslovnih prostorov

V poslovni stavbi COPIA d.o.o. na Viču oddajamo poslovne prostore.

Več o tem